Verzorgingshuis

Computerles waar ouderen wonen

Webzaal geeft computerles aan huis voor beginnende en minder ervaren (senior) computergebruikers.

De internethoek van een verzorgingshuis is ook een mogelijke les locatie.

We kunnen les geven aan een groep van maximaal 4 ouderen. Meerdere personen tegelijk gaat wel ten koste van de persoonlijke aandacht.

Les in eigen woonruimte is ook mogelijk. Men dient dan wel zelf over een computer of laptop te beschikken. Desnoods geleend van familie of het verzorgingshuis.

Voor de les is een internetverbinding wenselijk. Dit mag zowel vast internet als draadloos (Wifi) zijn.

Wij helpen graag om de computer op internet aan te sluiten.


Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. 

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.