Even voorstellen


Bas Wösting, 45 jaar, samenwonend met vriendin en twee katten in Amersfoort


Na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in zeer uiteenlopende IT omgevingen (van helpdeskmedewerker / systeembeheerder tot Webmaster / Webdesigner) heb ik besloten voor mijzelf te beginnen en mijn kennis te delen met beginnende computergebruikers in Amersfoort en omgeving.

foto Bas Wösting Webzaal Computerles
Bas Wösting


Dankzij het jarenlang begeleiden en adviseren van computergebruikers en mijn hardware- en softwarekennis, ben ik in staat u de algemene beginselen van het werken met de computer bij te brengen.


Ik kan u veel leren over software (de programma’s), internet, computerbeveiliging, netwerken en computer hardware (computerkast en gekoppelde apparatuur, tegenwoordig ook smartphones, tablets en navigatiesystemen).


In een kosteloos intakegesprek luister ik naar uw persoonlijke leerwensen en daarna krijgt u een opleiding op maat, waarbij ik -indien nodig- gebruik maak van boeken van Studio Visual Steps. Het leertempo bepaalt u zelf.

Mijn werk zit erop, zodra u in staat bent zelfstandig met uw computer te werken, te internetten, te mailen of te chatten.


Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. 

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.